ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΑΛΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ


Την Κυριακή 13 Μαΐου 2012, συνήλθε και συγκροτήθηκε σε σώμα η Πολιτική Γραμματεία του Ε.Πα.Μ., η οποία εξελέγη κατά την προχθεσινή συνέλευση του Εθνικού Συντονιστικού Συμβουλίου.

Η Πολιτική Γραμματεία ομόφωνα αποφάσισε και εξέλεξε Γενικό Γραμματέα, πρώτο και δεύτερο Συντονιστή, για την καλύτερη λειτουργία του οργάνου και του Ε.ΠΑ.Μ.. Στη συνέχεια, επιμελήθηκε τη σύνταξη ανακοίνωσης σχετικά με την εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, όπως αυτή εκφράστηκε από τη συζήτηση στην ολομέλεια του Εθνικού Συντονιστικού Συμβουλίου κατά τις συνεδριάσεις της 11ης και 12ης Μαΐου και η οποία άμεσα θα δημοσιοποιηθεί.

Κατά τη συζήτηση στην Π.Γ. αναλύθηκαν οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και το μετεκλογικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί, προκειμένου να χαραχθεί η πορεία του Μετώπου. Τέλος, συγκροτήθηκαν οι επιτροπές δράσης του Ε.ΠΑ.Μ., και ορίσθηκαν οι υπεύθυνοι συντονιστές.

Η Πολιτική Γραμματεία του Ε.Πα.Μ.

Αθήνα, 14 Μαΐου 2012

Advertisements

About epamkaterinis

Η ομάδα του Ενιαίου ΠΑλλαϊκού Μετώπου στην Κατερίνη

Posted on 15 Μαΐου 2012, in ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, Κείμενα του Ε.ΠΑ.Μ.. Bookmark the permalink. Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΑΛΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: