Η πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού έχει κατανοήσει και έχει πεισθεί για τη διαπλοκή των κυβερνήσεων του εμπαιγμού και στο μείζον εθνικό θέμα των πολεμικών αποζημιώσεων από τη Γερμανία.


Οι Έλληνες της χώρας μας αλλά και του Απόδημου Ελληνισμού έχουν συνειδητοποιήσει πλήρως ότι οι δοσίλογες μεταπολεμικές κυβερνήσεις μας με τις αντεθνικές τους πολιτικές τους ενήργησαν μεθοδικά προκειμένου να ακυρώσουν και να ξεθωριάσουν το μέγα εθνικό μας ζήτημα των πολεμικών αποζημιώσεων – επανορθώσεων και του αναγκαστικού κατοχικού δανείου των Γερμανών κατακτητών.
Έχει συνειδητοποιήσει ολόκληρος ο Ελληνισμός ότι οι κουκουλοφόροι της Γερμανικής κατοχής και οι απόγονοι τους συνεχίζουν μέχρι και σήμερα με τη στήριξη των ΗΠΑ και της Γερμανίας να μας κυβερνούν με αντάλλαγμα την διαγραφή η την αναστολή των οφειλομένων από τον απρόκλητο και καταστροφικό πόλεμο, που δέχτηκε η πατρίδα μας, παραβαίνοντας το Ελληνικό και το διεθνές Δίκαιο.
Έχουν συνειδητοποιήσει όλοι οι Έλληνες πως οι απειλητικές δηλώσεις και ανακοινώσεις των χιτλερικών της κατοχής «ότι θα μετατρέψουν τη χώρα μας σε δική τους αποικία αφρικανικού τύπου»,  έγιναν πραγματικότητα με δούρειο ίππο τις δοσίλογες κυβερνήσεις. Κυβερνήσεις που προέκυπταν παράνομα με τους καλπονοθευτικούς νόμους τους, τις αναγνώρισαν με πανηγυρισμούς οι ΗΠΑ, Αγγλία και Γερμανία και γι αυτό ο Λαός βρίσκεται σε θερμοκρασία βρασμού.
Έτσι σήμερα ενεργοποιείται από τον Λαό το άρθρο 120 παράγραφος 4 του ισχύοντος Συντάγματος, παίρνει ο ίδιος ο Λαός την κατάσταση στα χέρια του για ανάκτηση της εθνικής του κυριαρχίας, με κύριο στόχο την τιμωρία των ενόχων και δοσίλογων, τη δήμευση των περιουσιών, που απέκτησαν απ’ αυτές τις δόλιες συναλλαγές και θ’ απαιτήσει άμεσα τη συμμόρφωση της Γερμανίας στις αποφάσεις της δικαιοσύνης και την αποκατάσταση της βάναυσα τρωθείσας ηθικής τάξης και την απόδοση των οφειλομένων από τη βάρβαρη επιδρομή και λεηλασία των φιλήσυχων και έντιμων Ελλήνων. 

Ανδρέας Γιαννουλόπουλος
Καρδιολόγος 
Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου για τις Γερμανικές οφειλές.
Advertisements

About epamkaterinis

Η ομάδα του Ενιαίου ΠΑλλαϊκού Μετώπου στην Κατερίνη

Posted on 26 Ιανουαρίου 2012, in Αρθρα and tagged , . Bookmark the permalink. Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού έχει κατανοήσει και έχει πεισθεί για τη διαπλοκή των κυβερνήσεων του εμπαιγμού και στο μείζον εθνικό θέμα των πολεμικών αποζημιώσεων από τη Γερμανία..

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: