Οταν το θράσος και η ξεδιαντροπιά ξεπερνάει τα όρια


«Όποιος επιχειρήσει να πειράξει τον κ. Παπανδρέου, θα μετατρέψει τη χώρα σε μία χώρα στην υπάρχει μακελειό. Όποιος επιχειρήσει πολιτικά να τον προσβάλει με διάφορα θέματα που αφορούν την πολιτική του, τις επιλογές του, τα ποινικά, η χώρα θα αλλάξει πορεία: Από εκεί που πηγαίνει προς το να μην γονατίσει, θα γίνει μακελειό», είπε ο κ. Λοβέρδος.

«Όφειλε ο εισαγγελικός λειτουργός, όταν υπάρχει μία καταγγελία ενός πολίτη και ακούγεται το όνομα κάποιου που είναι υπουργός, να σταματά επί τόπου, γιατί απαγορεύεται να κάνει αξιολόγηση, γιατί αλλιώς παραβιάζει το Σύνταγμα και τις κείμενες νομοθεσίες, και να αποστείλει το φάκελο στη Βουλή η οποία και θα κρίνει», πρόσθεσε ο κ. Λοβέρδος.

Ακούγωντας τις παραπάνω δηλώσεις του κυρίου Λοβέρδου, και διαβάζοντας ξανά και ξανά τις παραπάνω παραγράφους μή μπορώντας να βάλει ο νούς μου την έκταση της ξεδιαντροπιάς και του θράσους που έχει πλέον ριζώσει βαθιά στο πολιτικό μας σύστημα, και πλέον το σωστό και το δίκαιο έχει χάσει πλέον κάθε έννοια, αναρρωτιέμαι πώς είναι δυνατόν να μπορεί να ξεστομίζει κάποιο πολιτικό πρόσωπο δημόσια τέτοια σκουπίδια, χωρίς να φοβάται κανέναν και τίποτα πλέον σ’αυτή τη χώρα.

Μου θυμίζει παλιά μαφιόζικη ταινία, όπου το δεξί χέρι του Νονού απειλεί να καταστρέψει το μαγαζάκι του καημένου που δεν έχει να πληρώσει για την προστασία που του παρέχουν.

Ποιός θα τολμήσει να προσβάλλει πολιτικά τον Παπανδρέου ή τον Παπακωνσταντίνου, τους Σωτήρες της χώρας; Ποιος θα τολμήσει να ερευνήσει αν τυχόν έχουν υποπέσει σε βαρειά αδικήματα σε  βάρος της χώρας; Αν το κάνετε θα καταστρέψουμε τη χώρα, μας λέει ξεδιάντροπα.

Τι μας λέει επιπλέον: οτι σύμφωνα με το σύνταγμα, το οποίο αυτοί ψηφίσαν κατα τον τρόπο που τους βόλευε, οι μόνοι που μπορούν να κρίνουν αν υπέπεσε στα αδικήματα αυτά είναι οι βουλευτές. Ποιοί; Η πλειοψηφία της βουλής που αποτελείται απο βουλευτές που στό πρόσφατο παρελθόν αθώωσαν τους πάντες και τα πάντα, και κανείς δεν είναι ένοχος για τίποτα απο όσα γίναν, και όλοι τρυγυρνάνε ελεύθεροι χλευάζοντας τον ελληνικό λαό που για 200 ευρώ χαράτσι του κόβουν το ρεύμα και του παίρνουν το σπίτι αν δεν εχει να πληρώσει.

Και δεν φτάνει αυτό, μας απειλεί και με ΜΑΚΕΛΕΙΟ!!

Μακελειό κύριε Λοβέρδο, θα γίνει, αλλά θα γινει αν ακόμα μία φορά δεν απονεμηθεί δικαιωσύνη για τους έχοντες και κατέχοντες.

Να το θυμάστε αυτό κύριε Λοβέρδο, κάποτε γυρνάει ο τροχός…

Σωκράτης Πασαλίδης

Advertisements

Posted on 23 Ιανουαρίου 2012, in Αρθρα and tagged , , . Bookmark the permalink. Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Οταν το θράσος και η ξεδιαντροπιά ξεπερνάει τα όρια.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: