Αποκάλυψη: Σχεδιάζουν να φορτώσουν στη ΔΕΗ τα χρέη των ιδιωτικών εταιριών!


Οργιάζουν οι φήμες το τελευταίο χρονικό διάστημα  ότι οι οφειλές των δύο ανταγωνιστών εταιριών ENERGA & HELLAS POWER προς τον ΔΕΣΜΗΕ πιθανον να της αναλάβει η ΔΕΗ!!!

Οι σοκαριστικές αυτές πληροφορίες (και ευχόμαστε να μην ισχύουν) πηγάζουν κυρίως από το αρμόδιο Υπουργείο αλλά και από κορυφαίους υπηρεσιακούς παράγοντες της ΔΕΗ που υποστηρίζουν ότι σχεδιάζει το ΥΠΕΚΑ το σενάριο ανάληψης  χρεών των ιδιωτικών εταιριών ηλεκτρικής ενέργειας και από τη ΔΕΗ παρά το γεγονός ότι οι ENERGA & HELLAS POWER έχουν εισπράξει από τους καταναλωτές τους τα οφειλόμενα.

Εύλογα είναι τα ερωτήματα που γεννιούνται προς την διοίκηση Ζερβού όπως:

– Αν διαψεύδει αυτές ή όχι τις πληροφορίες για την ανάληψη των χρεών από τη Επιχείρηση;

– Και αν σκέφτεται να αντιδράσει με επιθετικό τρόπο σε όσα μη ανταγωνιστικά πράττουν οι υπόλοιπες εταιρίες ηλεκτρικές ενέργειας και οι οποίες συνεχίζουν να φεσώνουν το κράτος;;

Επίσης ερωτήματα τίθενται και για την στάση της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ:

– Ο κ. Φωτόπουλος και οι συνεργάτες του έχουν ενημέρωση για τα σχέδια του ΥΠΕΚΑ;

– Έχουν προνοήσει οι συνδικαλιστές της Ομοσπονδίας να ζητήσουν εξηγήσεις ή ενημέρωση από την διοίκηση Ζερβού ώστε να διασφαλίσει τα συμφέροντα της Επιχείρησης και να μην διαρρέονται από κύκλους του Υπουργείου αυτές οι πληροφορίες για ανάληψη χρεών ιδιωτικών εταιριών από τη ΔΕΗ.

– Γνωρίζουν ότι η ΔΕΗ είναι στο «κόκκινο» και αν η Επιχείρηση αναλάβει χρέη άλλων θα οδηγήσει σε πλήρη πτώχευση τη ΔΕΗ με τις ανάλογες τραγικές συνέπειες για χιλιάδες εργαζόμενους.

Αναμένουμε απαντήσεις…

Πηγή

Advertisements

About epamkaterinis

Η ομάδα του Ενιαίου ΠΑλλαϊκού Μετώπου στην Κατερίνη

Posted on 23 Ιανουαρίου 2012, in Αρθρα and tagged , . Bookmark the permalink. Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αποκάλυψη: Σχεδιάζουν να φορτώσουν στη ΔΕΗ τα χρέη των ιδιωτικών εταιριών!.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: