Διατροφική Αυτάρκεια


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Η επικείμενη προαποφασισμένη επιλεκτική χρεωκοπία και εσωτερική στάση πληρωμών του κατοχικού καθεστώτος, αναμένεται να προκαλέσουν δραματικές συνθήκες στα ζητήματα διατροφής και επιβίωσης του ελληνικόυ πληθυσμού.

Η έλλειψη τροφίμων και το φάσμα της πείνας θα αποτελέσουν ζητήματα που θα αποκτήσουν εκρηκτικές διαστάσεις στο προσεχές διάστημα.

Για να αποτρέψουμε την επικράτηση συνθηκών ζούγκλας στην κοινωνία και να προετοιμαστούμε για την αντιμετώπιση της κατάστασης αυτής, συστήσαμε

ανοιχτή Επιτροπή Διατροφικής Αυτάρκειας

Καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους του Ε.ΠΑ.Μ. με σχετική γνώση, εμπειρία, σε καλλιέργειες, ή συναφή επαγγελματική δραστηριότητα να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τη συμμετοχή τους στο εγχείρημα αυτό.

Αγρότες, γεωπόνους, κτηνοτρόφους, κτηνίατρους, ιχθυοκαλλιεργητές, μελισσοκόμους, πτηνοτρόφους, ιδιοκτήτες καλλιεργήσιμων αγροτεμαχίων, ιδιοκτήτες ελεύθερων χώρων για αποθήκευση προϊόντων, ματαφορείς και οποιονδήποτε επαγγελματία σχετικό.

Ο άμεσος στόχος είναι η συγκρότηση φορέα παραγωγής και προμήθειας προϊόντων διατροφής και ειδών πρώτης ανάγκης.

Η προσπάθεια αυτή έχει απώτερο στόχο την αναδιάρθρωση του παραγωγικού τομέα των ειδών διατροφής της χώρας με προοπτική την αυτάρκεια.

Δηλώστε συμμετοχή (όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο, επάγγελμα) με μια σχετική περιγραφή των δυνατοτήτων σας.

e-mail: veluxiotisar@gmail.com

Για πληροφορίες στο τηλέφωνο 6944 65 60 92 – Βασίλης Καραγιάννης

Advertisements

About epamkaterinis

Η ομάδα του Ενιαίου ΠΑλλαϊκού Μετώπου στην Κατερίνη

Posted on 20 Ιανουαρίου 2012, in Αρθρα, Διαδηλώσεις - Λοιπές δράσεις and tagged . Bookmark the permalink. Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Διατροφική Αυτάρκεια.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: