ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΜ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΜ

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΔΕΗ

Η δοτή κυβέρνηση της τρόϊκας, φοβούμενη την γενίκευση της λαϊκής ανυπακοής, έστειλε σήμερα τους πραιτωριανούς της να καταστείλουν τον αγώνα των εργαζομένων στην ΔΕΗ.

Μετά τις σημερινές εξελίξεις στην ΚΑΤΑΛΗΨΗ της ΔΕΗ στην Μεσογείων, η κινητοποίησή μας συνεχίζεται και εντείνεται για την στήριξη των εργαζομένων και την απάντηση στην κρατική τρομοκρατία. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πληροφοριακό σύστημα «ΕΡΜΗΣ» που εκδίδει τις εντολές διακοπής ρεύματος δεν έχει αποκατασταθεί μετά την εισβολή των ΜΑΤ και η παρουσία του κόσμου στην Μεσογείων εμποδίζει τα συνεργεία της ΙΒΜ να δουλέψουν εύκολα στο κτίριο.

Καλούνται τα μέλη μας του Βόρειου Τομέα που μπορούν να ενισχύσουν με την παρουσία τους τώρα την συγκέντρωση του λαού στην Μεσογείων 190-194 και όποιοι είναι κοντά να πάνε άμεσα στην Ευελπίδων, όπου θα προσαχθούν το μεσημέρι οι συλληφθέντες. Το απόγευμα, το ΕΠΑΜ θα κατέβει πάλι συγκροτημένα, μετά τις 18:00, έξω από την ΔΕΗ στην Μεσογείων 190-194, μετά το κάλεσμα των εργαζομένων. Καλούνται όλα τα μέλη του ΕΠΑΜ από όλους τους Τομείς και πυρήνες της Αττικής, όπως και τις προηγούμενες ημέρες να είναι εκεί.

Το σκηνικό που διαμορφώνεται πλέον για τους πολίτες είναι ασφυκτικό καθώς, μετά τα χαράτσια, αν αφήσουμε να περάσουν, έρχονται και νέες τσουχτερές αυξήσεις στους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ

ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

24-11-2011

Advertisements

About epamkaterinis

Η ομάδα του Ενιαίου ΠΑλλαϊκού Μετώπου στην Κατερίνη

Posted on 25 Νοεμβρίου 2011, in Διαδηλώσεις - Λοιπές δράσεις and tagged , . Bookmark the permalink. Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΜ.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: